מיטל בי

הורדת אחוזי משרה בהוראה

אני מורה קבועה במשרה מלאה, 9 שנים במערכת. בקשתי להוריד משרה ל50% עקב לימודים. מנהלת לא אישרה לי. בהתייעצות עם הסתדרות המורים נאמר לי לכתוב מכתב סיום העסקה. אינני רוצה להתפטר. מה נכון לעשות? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד לביא נעים

מיטל שלום, ככל שאינך מעוניינת להתפטר יש להגיע להסדר עם מקום העבודה ולהבין שנדרשת הסכמת המעסיק. ככל שאת מעוניינת בסיום ההעסקה מומלץ להגיע להסדר של סיום העסקה מרצון במסגרתו נשמרות זכויותיך ומשולמים לך פיצויי פיטורין מלאים.