מאיהה

פיצויי פיטורים ניתוח פלסטי

היי אני עובדת שנתיים באותו מקום עבודה ורציתי לדעת האם התפטרות בעקבות ניתוח פלסטי (שלא נעשה מצורך רפואי אבל ימנע ממני לעבוד) תזכה אותי בפיצויי פיטורים. תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד לביא נעים

שלום מאיה, התפטרות עקב מצב בריאותי לקוי דורשת סיבה בגינה מצבך הרפואי מקשה עליך בעבודה. עליך להודיע למעסיק מראש, לאפשר לו לתת לך תנאי עבודה מותאמים ורק במידה והדבר לא מתאפשר ניתן להתפטר בדין מפוטרת. ממליץ לך בחום ליצור אסטרטגיה מתאימה עם ליווי משפטי כדי למקסם סיכויים להצלחה. מוזמנת לפנות למשרדנו בעניין