עדן שליו הלוי

מיצוי הוראות והנחיות כדין

לכבוד: מנהל הפורום עו"ד לביא נעים שלום רב לעו"ד ברשותך מבקשת לשאול - מקווה שאדוני מכיר טוב גם את דיני העבודה של מסגרת העבודה במשטרת ישראל . 1.האם מותר להעסיק / להעביד במשמרת (שלדי) של 12 שעות עבודה רצוף / בכל יום ? - 2.האם מתוקף דיני עבודה יש בחוק הוראה המאפשרת / מחייבת לאשר מעבר שוטר מתפקיד מסויים לתפקיד אחר ללא תקן ? ( מכוח הוראת מפקד, מתוקף הנחית רופא) - 3.האם מתוקף דיני עבודה יש בחוק הוראה המאפשרת / מחייבת לאשר מעבר שוטר מתפקיד מסויים לתפקיד אחר או לאותו תפקיד ותחום בעיר אחרת ללא צורך לעבור פרוצדורה של מכרז שהינו אחרי הכל פנימי ? - בתודה מראש חג פסח שמח בכבוד רב

item.Author מנהל הפורום עו"ד לביא נעים

עדן שלום, פקודת המשטרה מחריגה מתוקף יחסי עובד מעביד את אופן העסקתם של שוטרים לרבות תנאי שירותם, קידומם ומעבר מתפקיד לתפקיד. כתוצאה גם תקיפה של מצבים כאלה המתוארים בפנייתך נעשית בבית המשפט לעניינים מנהליים ובהתאם לכללים הנהוגים שם ולכן פורום זה פחות מתאים לתשובה על שאלותיך. עם זאת, ברור שמדובר בעניין מורכב הדורש בדיקת עומק. אם תרצי שנבצע אותה עבורך את מוזמנת לפנות ישירות למשרד