פיני

שלב הוכחות

שלום .אם רוצים לא להסכים לפשרה השופט ולהמשיך לשלב הוכחות כמה זמן פחות או יותר זה לוקח וכמה דיונים ?? האם תמיד אם הולכים לזה הפיצוי יהיה יותר ? האם חברות הביטוח 4 והטבות להתפשר סטסטיקה ??

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידו אמגור

השאלה שלך כללית מדי, ולא ניתן להשיב עליה - שלב ההוכחות יכול לקחת כמה שנים (בתיקים גדולים) לעומת ישיבה אחת (בתיקים פשוטים). המועד בו קובע השופט את הישיבה תלוי בעומס העבודה של השופט הספציפי. ישנם בתי משפט בהן נקבעות כיום ישיבות הוכחות לאמצע שנת 2016. אם מנהלים את המשפט לא בהכרח מקבלים פיצוי גבוה יותר - הכל תלוי מה הוכח במשפט ומה קבע השופט. באופן עקרוני, מרבית תיקי הנזיקין נגמרים בפשרות ולא מתנהלים עד הסוף.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פציעות קשות ושיתוקים