נתן

הצעת שופט

בדיון האחרון השופט הציע הצעת פשרה לשני צדדים ונתן פרק זמן לענות לפשרה חברת הביטוח לא החזירה תשובה עד היום למרות שעברו את הזמן מה צריך לעשות ? במקרה שהם הסכימו מה השלבים הבאים עד קבלת הכסף

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידו אמגור

לבקש מעורך הדין שלך שיפנה לעורך הדין של הצד השני וישאל מתי צפויה תשובה. הרבה פעמים לוקח לחברת ביטוח יותר מ-30 יום המוקצבים לה לצורך מתן תשובה. אחרי שחברת הביטוח מסכימה לפשרה, היא שולחת הסכם פשרה לחתימת הצדדים. על פי רוב, בהסכם הפשרה נכתב שהתשלום יבוצע תוך 30 יום מיום מתן תוקף של פסק דין להסכם הפשרה. בהצלחה.

נתן

היום הם בקשו הארכה 30 יום נוספים מבית משפט האם זה מקובל האם זה מסמן על משהו

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידו אמגור

מקובל לחלוטין, ולא מעיד על כלום.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פציעות קשות ושיתוקים