יוסי

תביעות

שלום יש לי שאלה לגבי התביעות בדרך כלל האם מסוימות בפשרה ?? מה האחוז ?? מה האחוז שממשיכים לפסק דין ?? שאלה שניה למה חברות הביטוח תמיד מאחרות או אפילו בדקה ה 90 מחזירות תגובה ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידו אמגור

אין בידי סטטיסטיקה מדויקת לגבי אחוז תביעות הנזיקין המסתיימות בפשרה - חלק גדול מהעניין תלוי בעורכי הדין המעורבים בתיק ובדינמיקה ביניהם. מנסיוני האישי חלק גדול מאוד מהתיקים נגמר בסופו של דבר בפשרה (יותר מ-80%). באשר לשאלתך השנייה - חברות הביטוח עמוסות מאוד בעבודה - כל עו"'ד/מסלק תביעות שעובד במחלקת תביעות מטפל לעיתים ביותר מ-1000 תיקים ועל כן, זמני התגובה ארוכים מאוד.

יעקבי יעקב

תשלום העמלה ביטוח לאומי עלה לי אחוזי נכות מן 15 ל30 אחוז לצמיתות המשרד למימוש זכויות שטפל לי לקח עמלה לפי 30 אחוז אבל בחוזה כתוב ש האתוזים מן קודם יורידו מן סך אחוזים החדש ישלי לצין שכאשר קבלתי 15 אחוז נתנו לי סכום חד פעמי ועכשומקבל קצבהחודשי לפי 30 אחוז ולא מקבל קצבה זקנהמה שהיה לי לפניהחמרה אני מבין שצריך לשלם רק לפי 15 אחוז השאלה ים אני טועה בבקשה לאדכן אותי

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידו אמגור

פורום זה איננו עוסק בענייני שכר טרחה, בוודאי לא של ארגוני מימוש זכויות

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פציעות קשות ושיתוקים