יוסי

בירור

שלום מדובר בתביעת נזקין אחרי תאונת עבודה השופט נתן הצעה ואני הסכמתי והצד השני הסכים אבל יש בעיה שהביטויח הלאומי או חברת הביטוח בקשו שאני לא אגיש החמרת מצב ל 7 שנים האם זה מקובל האם התנאי הזה מהביטוח הלאומי או חברת הביטוח ומה הפתרון

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידו אמגור

מדובר בפתרון מקובל שמוצע על ידי חברות ביטוח לצורכי פשרה. באמצעות פתרון זה חברת הביטוח מבטיחה את עצמה מתביעה לא ידועה של המוסד לביטוח לאומי. הפתרון איננו מושלם, כי הוא מונע ממך זכות חוקית שיש לך לפנות לביטוח הלאומי בכל עת. עליך להתייעץ עם עורך הדין שלך ולהחליט האם בכל זאת תהיה מעוניין בפתרון כזה. ככל שתנהל את המשפט עד תום, פסק הדין לא ימנע ממך לפנות לביטוח הלאומי בכל עת.

יוסי

סליחה לא הבנתי ?? אני אולי לא הספרתי טוב . לאחר שהשופט נתן הצעה אני הסכמתי והם הסכימו בתנאי שלא לעשות החמרת מצב על הביטוח הלאומי . חשוב לציין שהביטוחי הלאומי קבע לי 19 והוא יקבל את כספו נייד לאחר קבלת הפיצויים פלוס מניעה מלתבוע אותו על החמרת מצב ל 7 שנים 1.שאלה ראשונה האם המניעה מלתבוע על החמרת מצב נגד המ'מל היא בחירה חבר הביטוח 2 האם היא שכיחה בכל הסכמי הפשרה 3 האם זה בסדר שזה 7 שנים 4 האם אפשר לשנות את זה ומה הפתרון . האם אם ממשיכים עד סוף עם פסק דין זה נעלם

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פציעות קשות ושיתוקים