חמו שרי

הקדמת אסיפת חברים ביומיים. אני מוסיפה את הנושאים שיהיו באסיפה. 1] אישור נספח בנים שניים. 2] אישור מגרשים בנים שניים-שכונה חדשה.

לגבי תשובתך אם המזכיר לא ימציא באסיפה היות והמזכיר יעביר לחברים אינפורמציה לנושאים אלה שטפל בהם.

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרדכי שחם

שלום רב! ראשית, יש לחזור ולהבהיר, כי תשובות בפורום זה, כבכל פורום אחר באתר – אינן מהוות ייעוץ משפטי ואינן תחליף לייעוץ כזה. גם לאחר הפרטים הנוספים שהועלו כעת, בהמשך לשאלה מיום 30/11/16 – אין מה להוסיף על התשובה שכבר ניתנה, אלא להעיר, כי נראה שהמדובר בהחלטה ביצועית של פרוייקט ידוע ומוסכם, וכי כל דחייה בביצועו עלול לגרום נזק ניכר של עיכוב ביצירת פתרונות-מגורים לעשרות משפחות. אם יושג רוב להצעת-החלטה באסיפה המדוברת, ספק אם יהיה טעם מעשי בידי המיעוט – לנסות לעכב את קידום הפרוייקט בכלל, ובטיעונים כעולה מהשאלה הנוכחית – בפרט. מכל מקום: ניסיון כזה, אם יובא בחשבון – מצריך פנייה לעו"ד, לבדיקת מכלול העובדות, המסמכים והנסיבות, ולמתן חוות-דעת משפטית.