פזית

הדיין הודיע שאנו צריכים להיפרד פיזית כדי שנוכל להתגרש ומחברים שלנו לא ביקשו

יש לנו תיק לגירושין בהסכמה, באופן הדדי. אנחנו גרים ביחד עדיין. הדיין הודיע שאנחנו צריכים להיפרד פיזית שבעלי או אני נעזוב את הבית אבל יש לנו 2 זוגות חברים שהתגרשו בזמן שהם גרו ביחד. למה מאיתנו מבקשים להיפרד פיזית ומהם לא? האם נוכל לערער?

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה פרדס

פזית, כבר עניתי לך לשאלתך ישירות לאימייל שלך. בכבוד רב משה פרדס, עו"ד משה פרדס, משרד עו"ד, נוטריון וטוען רבני Moshe Pardes, Law Offices & Notary רח' הלל 10 ת"ד 2167 ירושלים 9102101 10 Hilel St., P.O.B. 2167 Jerusalem 9102101, Israel טלפון 02-6222943 Tel. פקס.02-6250441 Fax. דואר אלקטרוני: pardeslaw@gmail.com אתר אינטרנט: www.mpardes.co.il