מנואל

ביטול חוזה שכירות אחרי חתימה בפחות מ24 שעות

חתמתי חוזה עם בעל הדירה , לא עברו 24 שעות והתחרטתי, לא קיים סעיף בחוזה שאומר שאני לא יכול להתחרט אחרי 24 שעות או ההפך, האם יש חוק שאומר שאני יכול לבטל את החוזה? בפחות מ24 שעות? ראוי לציין גם שאין בדיוק תאריך כניסה מסוים, לא נגעתי עדיין בדירה זאת אומרת לא נעשו שינויים מאז הביקור האחרון שלי בדירה ביחד עם השוכר, לא נעשה בדירה שום דבר על ידי. האם קיים משהו כזה בחוק?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

על מנת לקיים חוזה ישנם כמה דברים האמורים להכלל בו. תאריך הינו גורם חשוב לקיום חוזה. ככל ואין תאריך כלל מתקיימת בעיה בחוזה ויתכן כי אינו בתוקף. בנוסף, אין סעיף בחוק המתיר לבטל חוזה רק כי רוצים. ניתן להכניס שוכר אחר תחתיך . קבל ייעוץ פרטני לבדיקת ההסכם.