תהילה

קביעת תור בשגרירות הפולנית

ערב טוב, אני בת 22 ועברתי כבר את כל התהליך - יש לי אזרחות פולנית דרך אימי וכל המסמכים הדרושים בידיי כולל תמונות פספורט לדרכון. הדבר היחיד שנותר לי הוא לקבוע תור לשגרירות הפולנית שינפיקו לי דרכון קשיח פיזית. אז כדבר הראשון, התקשרתי לשגרירות והם מסרו לי להיכנס לאתר www.e-konsulat.gov.pl וזה אכן מה שעשיתי. מתבקש ממני לבחור את המדינה והעיר ואחרי שאני לוחצת אנטר - לא מופיעה לי אפשרות בחירה של תאריכים/לוחות שנה. רק מופיעה לי כתובת ואימייל. מה עליי לעשות? האם אני צריכה לשלוח להם אימייל בכדי לקבוע פגישה? ושתי שאלות אחרונות: 1. מה העלות הדרושה להנפקת הדרכון? 2. אילו מסמכים אני צריכה להביא איתי? תודה רבה מראש על התגובה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום תהילה, לקביעת תור לשגרירות נוכל לסייע לך. נא פני דרך "יעוץ אישי". אגרת השגרירות להנפקת דרכון- כ- 550 ₪ . יש להביא תעודת אזרחות מקורית, תעודות פולניות- ת. לידה, ת. נישואין ות. שינוי שם אם רלבנטי. פספורט ישראלי ושתי תמונות לפי הדרישות באתר השגרירות.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

תהילה שלום רב, אחרי שאת בוחרת ארץ ועיר עלייך לבחור ב"passport matters" מצד שמאל למטה. ראי הוראות מדוייקות: 1. יש להיכנס לאתר הבא: www.e-konsulat.gov.pl 2. יש לבחור מדינה: ישראל, 3. יש לבחור שליחות דיפלומטית: תל אביב, 4. בצד השמאל, בחר: ענייני דרכון, 5. יש לבחור את מספר המועמדים (1). 6. יש לבחור תור למספר אנשים הרצוי ("Chcę zarezerwować termin dla "). 7. יש לבחור תאריך שנוח לך Zarezerwuj termin wizyty)), 8. מלא את פרטי הקשר שלך: שם, שם משפחה, כתובת, מספר טלפון,דואר אלקטרוני, תיאור (לא חובה), 9. בחר את סוג הדרכון – דרכון ל-10 שנים. 10. כתוב את הפרטים אישיים של המבקש. אם אין לך את מספר PESEL בבקשה לכתוב "BRAK NUMERU PESEL". 11. בחר המשך (Dalej). 12. לחץ על אישור ((Submit (Zapisz). 13. שמור את אישור הפגישה - Download (Pobierz potwierdzeniewizyty). 14. הדפס את האישור. עלות כ-530 ש"ח במזומן בלבד. עלייך להגיע עם תעודת האזרחות, המסמכים שלך לדרכון (תעודת לידה), 2 תמונות פספורט, דרכון ישראלי + צילום שלו בהצלחה

שרון פרל

בוקר טוב האם אני נדרשת להשאיר את הדרכון הישראלי בשגרירות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום שרון לא. עלייך לההגיע עם דרכון ישראלי וצילום שלו. הדרכון הישראלי יוחזר אליך באותה עת. בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג

ישי

שלום ברשותי תעודת רישום אזרחות פולנית ותעודת לידה פולנית של אימי, אך מעולם אימי אינה הוציעה דרכון, 1. מה עלי לעשות בכדי על מנת להוציא אזרחות ודרכון פולני לי ולילדי ? 2. האם ניתן לקדם לבצע פעולה זו באמצעות משרד שמתמחה בנושא ? תודה מראש,

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום ישי, לא ברור האם לאמך יש\אין אזרחות פולנית. על כל פנים, ניתן לבדוק בעניין שתי שאלותייך ע"י פנייה בייעוץ אישי. בברכה, ען"ד עמיחי זילברברג

מיטל לוי

תודה רבה!! המידע ממש מועיל!!

נתן

לעדכן שכל יום שלישי על הבוקר בערך בשעה 8 הם מתפנים תורים חדשים ורק אז אפשר לקבוע תור, בד"כ בשעה 8:30 או 9:00 הכול כבר נתפס וצריכים לחכות עד שבוע הבא

נועם

רק לעדכון המחיר לדרכון ל10 שנים 516ש"ח למבוגר וצריך רק תמונה אחת מיוחדת

שחר

שלום, אני מגיע לשלב 6 בהוראות שנתת ובוחר ב-2 ומיד אני מקבל הודעה שאין תאריכים פנויים ב-31/3/14 ללא אפשרות לקבוע מועד אחר. איך ניתן להמשיך? תודה שחר

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום, כנראה שאין תורים פנויים. בד"כ מתפנים תורים לחודש הבא לקראת סוף החודש. צריך לנסות להיכנס כל יום.

יעקב

לגבי סעיף 6 מה המשמעות של מספר המועמדים.האם אפשר לקבוע תו אחד לי ולשני ילדיי במכה אחת.אם כן האם כולם חייבים להיות נוכחים או מספיק שאני אגיע עם כל החומר

פוגל ארטור

אני יגעתי מי פולין ב1957ב גיל 6וחצייחד עם הורים רק בגיל 68 גיליתי. ש הורים שלי ימצאו. אותי ב גיל 3וחצי ואת סוד לקחו לקבר רצתי לברר על משפחה שלי יש לי שם משפחה של אם ואין שם של אב היעםיש לי אפשרות לברר על משפחה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום ארטור, פנייתך הינה בנושא אישי. נא פנה דרך "צור קשר" ליעוץ אישי

משה לדרמן

מבקש דרכון פולני

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום משה, קיבלנו את פנייתך ונצור עמך קשר טלפוי. תודה בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג