סתיו

ויתור על אזרחות עקב גילוי אנטישמיות

שלום, אמי ילידת פולין, בשנת 1970 בהיותה בת 8 נמלה המשפחה מפולין עקב גילויי אנטישמיות, כולל פיטוריו של סבי ממניעים גזעניים. הויתור על האזרחות נעשה בעת שאמי היתה ילדה וללא שיקול דעת בנושא. כעת היא מעוניינת בדרכון עבורה, עבורי ועבור אחותי. מהי הפרוצדורה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

סתיו שלום, מאחר ואימך עזבה את פולין כקטינה יש לאשר את אזרחותה על בסיס הוריה. יש להגיש בקשה לשלטונות לאשרור אזרחותה, ניתן במקביל להגיש עבור צאצאיה. בשלב השני ניתן לפעול לרישום המסמכים לדרכון בפולין ולהוצאת הדרכון בשגרירות פולין בתל אביב. אנא צרי קשר עם משרדי אשמח לטפל בבקשתכן. בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג