bafi

דרכון פולני

שלום למנהל הפורום ולגולשים, רציתי לדעת האם מישהו אי פעם נתקל בעורך דין שכל התמחותו היא הוצאת דרכונים זרים, שמתנה את טיפול רק תמורת מימון נסיעותיו פעם לגרמניה, פעם לפולין ואם לא הייתי עוצרת אותו ייתכן והייתי מגיעה גם לאנטארטיקה. אשמח אם מנהל הפורום ישיב לי האם זה דבר מקובל, ופעם אחת ולתמיד לדעת האם ניתן מישראל לבדוק אם סוף סוף ילדי זכאים לדרכונים מאחר והסבא היה בעל אזרחות פולנית יש לי רק מסמך אחד שמוכיח זאת תודה על ההארה וההערה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

באפי שלום, משרדינו מתמחה בהוצאת אזרחות פולנית בלבד, הטיפול בבקשת האזרחות נעשה ישירות בפולין באמצעות נציגי משרדנו בפולין, באופן המבטיח כי הבקשה תטופל באופן המקצועי והיעיל והזריז ביותר להבטיח את קבלת האזרחות. לגבי זכאותו הסבא, באיזו שנה נולד? מתי עזב את פולין ולאן? מתי עלה לישראל? בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג

bafi

תודה עו'ד עמיחי אבדוק ואשיב לך, רציתי מאוד לדעת האם זה מקובל, האם גולש כלשהו נתקל במצב כזה שבו צריך לממן נסיעות של עו'ד לבדיקה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

באפי שלום, לעניות דעתי איני רואה צורך במימון נסיעה של עו"ד לפולין. כיום בעידן המודרני ישנן דרכים בלתי נדלות להעברה ולקבלת מידע. בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג