אתי

קבלת אזרחות פולנית לי ולבעלי

שלום רב, סבי נולד בפולין בשנת 1908 (אם זכרוני אינו מטעה אותי) ושירת במלחמת העולם השנייה בצבא (לא בטוחה אם בצבא הרוסי או הפולני). אבי לעומת זאת נולד גם בפולין בשנת 1949 ועלה בשנת 1956. האם אוכל להוציא אזרחות ע"פ הנתונים שמסרתי? שאלה נוספת: אימו של בעלי נולדה בפולין בשנת 1947, וסבו נולד (אני מעריכה) בסביבות שנת 1910. האם יוכל לקבל אזרחות? אשמח לתשובתך ותודה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום אתי, אביך זכאי לקבלת אזרחות פולנית על בסיס אזרחות הוריו (מאחר ועלה כקטין). תוכלי להגיש בקשה לאישור האזרחות על בסיס זה. מתי עלתה חמתך לישראל? בברכה, עו"ד עמיחי זילברבג

אתי

חמותי עלתה לארץ בשנת 1950 (בגיל שנתיים) כשאביה לא שירת בצה"ל - לא במילואים ולא בסדיר.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

אתי שלום, באיזו שנה נולד אביה ז"ל של חמותך? האם עלה לארץ יחד עם ביתו? בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג

אתי

הוא נולד בשנת 1912 אם אני לא טועה , והוא עלה עם ביתו (חמותי) ואשתו

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

אתי שלום, חמותך אכן זכאית לאזרחות פולנית על בסיס אביה בתנאי שהאישור מצה"ל תקין. כמו כן, זכאותה לאזרחות פולנית תלויה בהוכחת אזרחותו הפולנית של אביה ז"ל באמצעות מסמכים. באם אין ברשותה מסמכים פולנים, יש לחפש מסמכים בפולין לפני שמגישים בקשה לאזרחות. בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג

אתי

תודה רבה על כל המידע והעזרה. כשזה יהיה רלוונטי, ניצור קשר עם משרדך ע"מ לתאם פגישה.