דנה

אזרחות פולנית

שלום אבי בן לאימא שנולדה בפולין הוא נולד ב-1947 ועלה באותה שנה עם הוריו לישראל דרך קפריסין שם גם נולד. הוריו של אבי אינם עוד בחיים. האם אבי יוכל להוציא אזרחות פולנית?.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

דנה שלום, מתי נולדה סבתך? האם גם סבך יליד פולין? בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג

דנה

סבי לא נולד בפולין. סבתי נולדה ב-1925

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

דנה שלום, בהתאם לחוק הפולני, נשים אשר היו בגירות (מעל גיל 18) ביום 19.1.51 ועד ליום זה קיבלו על עצמן אזרחות זרה, נחשבות כמי שויתרו על זכאותן לאזרחות פולנית. כפועל יוצא מכך, סבתך אינה זכאית לקבל אזרחות פולנית ולכן גם לא אביך. בברכה עו"ד עמיחי זילברברג