כותי

אזרחות פולנית/אירופאית

שלום רב אני יליד פולין 1947 ברשותי תעודת לידה דהויה,נולדתי בשצצין, האם זכאי לאזרחות,האם ילדיי זכאים, בברכה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום כותי, באיזו שנה עלית לישראל? בברכה עו"ד עמיחי זילברברג

כותי

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

כותי שלום, הזכאות לאזרחות פולנית מתבססת על אביך, באם עלה עימך יחד ארצה הזכאות מותנית באי שירות בצה"ל עד שנת 1951. עליך להוציא אישור רשמי מקצין העיר לגבי אי שירות צבאי בין השנים 1948-1951 בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג

כותי

שלום לך באם הכוונה אישור שאבי עליו השלום לא שרת בצבא?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום כותי, כן, מאחר ועלית כקטין לישראל האזרחות מתבססת על אביך ז"ל. בברכה עו"ד עמיחי זילברברג