גבריאל

לאבי יש דרכון פולני, איך ממשיכים

שלום הבן שלי מעוניין בדרכון פולני. יש לי את התעודת לידה והדרכון הפולני של אבא שלי. אני נולדתי בארגנטינה ויש לי אזרחות ודרכון ארגנטינאי וכמובן גם אזרחות ודרכון ישראלי. הבן שלי נולד בארץ. לפי מיטב הבנתי כדי שהוא יוכל להוציא דרכון פולני, קודם אני צריך לעבור את התהליך. ברשותך כמה שאלות: 1 האם יש בעיה בזה שכבר יש לי שני דרכונים (ארגנטינאי וישראלי) ויהיה לי שלישי (פולני)? 2 מה התהליך שעלי לבצע? קודם אזרחות ודרכון שלי ולאחר מכן אותו תהליך אצלו? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

גבריאל שלום, אין מניעה מלהחזיק באזרחות נוספת, שלישית. אזרחות פולנית עוברת מדור לדור, יש לאשר את אזרחותכם, ניתן להגיש בקשה במקביל עבורך ועבור בנך ולאחר מכן ניתן לעבור לשלב הכנת הדרכונים. בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג