ניר

השבת רכוש

ערב טוב, מה המדיניות של ממשלת פולין בנוגע להשבת רכוש למשפחות נספי השואה? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

ניר שלום, כל אדם רשאי לבקש השבת רכוש של משפחתו. עם זאת ההליך הוא מאוד מסובך ומורכב ולעיתים יכול אף לארוך שנים. בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג

ענת מוזר

אבא שלי יליד פולין ,אינו בחיים כבר, נרשם לשירות מילואים בצה"ל ב 1950אך לא שירת בשירות פעיל בשנים 1948 ועד 19.1.51 יש לנו אישור על כך האם זה מאפשר תהליך הוצאת דרכון פולני לילדיו? בברכה ותודה ענת