sigal

הוצאת דרכון

שלום רב אבי נולד ב 1943 ברוסיה (בגלל המלחמה) ,ב 1945 חזרו לפולניה ועלה לארץ ב 1957 (יש ברשותו דרכון פולני) מהי הפרוצדורה שעלי לעשות כדי להוציא דרכון פולני לעצמי? האם אוכל הוציא דרכון של האיחוד האירופאי?או רק דרכון פולני? תודה מראש סיגל

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

סיגל שלום, אני שמחה לבשר לך שאביך זכאי לקבלת אזרחות פולניצ, מאחר ועלה כקטין יש לאשרר את אזרחותם של סבך וסבתך על מנת להעביר את האזרחות מדור לדור, ניתן ורצוי במקביל להגיש בקשה גם עבורך. הדרכון הינו דרכון האיחוד האירופאי. בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג