אורנה

אזרחות

שלום וברכה אני ילידת 1966 בעיר לבוב (לנדברג). כשנולדתי זה היה חלק מברה"מ , כיום זה חלק מאוקראינה.בעבר היה חלק מפולין הפולנים עדיין רואים איזור זה כשלהם ומקווים להחזרתו. האם יש איזשהיא דרך לקבל דרכון אירופאי בנתונים הללו. בתודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום, אזרחים של שטחים שהיו בשליטת פולין ערב מלחמת העולם השניה ועברו לשליטת ברה"מ לשעבר, נשארו בשטחי ברה"מ ולא חזרו לשטח פולין, איבדו את אזרחותם הפולנית לפי הסכם בין פולין לברה"מ.