סנדרה

דרכון פולני

אני טיפלתי בעבר באזרחות לי ולילדי ויש לי מסמך מקורי, כרגע מעוניינת להוציא דרכון, מה עלי לעשות? האם מספיק לגשת לשגרירות עם מסמך האזרחות, תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום סנדרה, יש צורך להזמין תור לפגישה באתר האינטרנט של השגרירות הפולנית. באתר מפורטות ההוראות לצורך הוצאת הדרכון. בנוסף, לצורך קבלת הדרכון יש לרשום מסמכים בפולין כגון: תעודת לידה, תעודת נישואין, תעודת שינוי שם ופסל (מספר זיהוי פולני). משרדי נותן את השירות של רישום המסמכים בפולין הנחוצים להוצאת הדרכון.