אירית

הצהרה על מות סבי

בקשה לאזרחות פולנית הוגשה באמצעות שגרירות פולין (לא בארץ). לאחר שסיפקתי את כל מה שצריך, התבקשתי לספק הצהרה כי סבי נפטר בפולין. לא נשמע כל כך הגיוני שאני צריכה להצהיר לגבי בן משפחה שלא עזב את אדמת פולין, אך היות והמסמך היחידי שיש בידי לגביו הוא תעודת נישואין בלבד,ולא פרטים אחרים נוספים, זה מה שהתבקשתי. מה אני צריכה לעשות? בברכה אירית בוקרשט

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום אירית, הם כנראה רוצים הוכחה כי הסבא לא איבד את אזרחותו הפולנית ( למשל אם קיבל אזרחות זרה). אפשר לנסות להשיג מסמך ביד ושם או בארכיון הצלב האדום בגרמניה