תמיר

אמי ילידת פולין 1936

נולדה בקליש, לשני הורים פולנים. עלו לארץ ב 1949. כנראה שסבא לא היה רשום בקצין העיר 1. האם הזכויות 'עוברות' דרך אם? 2. האם מספיק שאמא ילידת פולין או שאני זקוק לזכויות דרך סבא? כלומר צריך לאתר תעודת לידה שלו? 3. האם אוכל להעביר זכויות לילדי (ילידי ישראל)

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום תמיר, הואיל ואמך היתה מתחת לגיל 18 בשנת 1951, זכאותה לאזרחות תלויה בהוריה. על פי המידע שמסרת, נראה כי הזכאות יכולה להיות במקרה הזה דרך הסבא בהנחה שהוא לא שירת בצה"ל ולא היה רשום למערך המילואים לפני 19/01/51 ובהנחה שמוכיחים את אזרחותו הפולנית באמצעות מסמכים. במידה ויש זכאות, ניתן להעבירה לצאצאים ללא הגבלת דורות.