מאור

זכאות לאזרחות פולנית

שלום, סבי נולד ב 1906 באוסטרו הונגריה, ובתעודת הלידה של אבי מצויין כי הוא אזרח פולני. סבתי נולדה ב 1910 בגרמניה, אך היתה גם היא אזרחית פולין. שניהם עלו ארצה באפריל 1939, ולא שרתו בצבא. אבי נולד בישראל. האם אנחנו זכאים לאזרחות פולנית בזכות סבי או סבתי? תודה רבה!

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום, סבך עשוי להיות זכאי בתנאי שיומצא אישור מקצין העיר לפיו הוא לא שירת בצה"ל ולא היה רשום במערך המילואים לפני 19/01/51. הסבתא איבדה את אזרחותה הפולנית כשקיבלה אזרחות ישראלית לפני 19/01/51.