אורית

בקשה לדרכון אירופאי דרך אבי

שלום רב אני מעוניינת להוציא דרכון פולני/אירופאי דרך אבא שלי, אבי נולד שנת 1946 ועלה לארך בגיל 18 שנים עם משפחתו, המסמך היחיד שיש בידו הוא אישור של משרד החקלאות אוו משהו כזה, שאבא שלו (סבא שלי) שנולד ב 1913 בפולין, חתום על וויתור של אדמות וכלי עבודה הניירת בת 50 שנים עם חתימות מקוריות. אבי שירת בצה"ל מיד עם עלייתו לארץ גוייס . האם יש סיכוי לקבלת אזרחות ובכלל להתחיל בנושא.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום אורית, לפי הנתונים שמסרת, אביך עלה לארץ בשנת 1957 או 1958. בנסיבות אלו, סיכוייו לרבל אזרחות פולנית גבוהים מאוד ואם את מעוניינת, את יכולה לפתוח בהליכים לקבלת האזרחות.

אורית

אני אתקן אותך לפי החישוב שלך הוא בן 10 יש לך טעות, אבי עלה לארץ בסיסות שנת 1967 - בפרוץ מלחמת ששת הימים ומיד התגייס .

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

כוונתי היתה 1967. אכן הוא זכאי לאזרחות .