נעמה אור

דרכון פולני

שלום רב, סבתא רבא שלי נולדה בעיר אולסקו שהיתה שייכת לפולין ערב מלחמת העולם השניה (כיום זהו שטח אוקראיני). היא היגרה לאורוגוואי על מנת לברוח מהשואה בשנת 1937 לדעתי והתחתנה באורוגוואי עם סבא רבא שלי. בשנת 1954 היא קיבלה אזרחות אורוגוואית ועלתה לישראל בשנות ה60. בידיי הדרכון הפולני שלה והמסמכים על ההתאזרחות בשנת 1954 ביחד עם התעודת נישואין האזרחית שלה ושל סבא רבא שלי. האם יש סיכוי לקבל דרכון?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום נעמה, הואיל וסבתך לא קיבלה אזרחות זרה לפני 19/01/51, לכאורה היא זכאית לקבלת אזרחות פולנית. לקבלת פרטים לגבי בדיקה יסודית יותר והפרוצדורה והמסמכים הנדרשים, ניתן לפנות ליעוץ אישי.