מיכל

דרכון פולני לי ולילדי

היי, לאימי יש דרכון פולני ואני רוצה להוציא לי ולילדי ( גילאים שנתיים וארבע). האם אני קובעת תור בשגרירות ומגיעה עם טפסים או שאני צריכה להמציא טפסים קודם לכן של זכאות לאזרחות? אם לאימי כבר יש דרכון אני פשוט יכולה להגיע לשגרירות? מה לגבי הילדים? מגישה את הבקשה יחד איתי? צריכה טפסים לתרגם של הנישואין שלי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום מיכל, בשביל להוציא דרכון צריך קודם לקבל אזרחות. יש להמציא רשימה של מסמכים לצורך הוצאת הדרכון, לתרגם אותם לפולנית, לאמת על ידי נוטריון ולהגיש טפסים שונים בפולנית. מידע מלא יש גם באתר השגרירות.