מיטל לוי

הוצאת דרכון לילדה בת שנתיים

שלום רב, קיבלתי את האישורים מפולין של האזרחות עבורי ועבור הבת שלי. האם לשם הוצאת הדרכון אני צריכה להביא אותה איתי לשגרירות או שאני יכולה לנסוע בלעדיה עם האישורים? תודה רבה! הפורום מאוד יעיל ועוזר מיטל

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום מיטל, התשובה היא כן, יש לקחת את בתך אתך כדי להוציא עבורה את הדרכון. כמו כן, גם בעלך צריך להגיע לשם על הורים לילדים מתחת לגיל 18 להתלוות אליהם לשם הוצאת הדרכון עבורם.

מיטל לוי

תודה רבה על התשובה המהירה. האם אתה יודע לתת לי מידע על גודל תמונות הפספורט? ואמרו לי שהם מעדיפים שזה יהיה במקום מסויים.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום מיטל, ראי הקישור המצ"ב של אתר השגרירות הפולנית. מפורטים הפרטים שהנך מבקשת לדעת http://www.telawiw.msz.gov.pl/en/consular_information/paszport/online_passport_registration/ עו"ד עמיחי זילברברג

מיטל לוי

תודה רבה