יפית

אזרחות לדור שני

היי, חמתי הוציאה אזרחות ודרכון לה ולבנה - בעלי - שכבר קיבל אזרחות ודרכון. על מנת להוציא אזרחות ל-2 ילדינו הקטנים- אילו מסמכים נדרשים תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

יפית שלום, המסמכים הנדרשים עבור הילדים: 1. תמצית רישום מלאה ממנהל האוכלוסין ממשרד הפנים הכוללת פרטים על שינוי שם פרטי או משפחה. 2. תעודת לידה מקורית ממשרד הפנים הכוללת בתוכה את שם נעורי האם(שם פרטי שם משפחה). 3. העתק הדף הראשון של דרכון ישראלי (הכולל את הפרטים האישיים). דרכון חייב להיות בתוקף. 4. ייתכן וידרש גם תעודת נישואין מקורית שלך ושל בעלך. בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג