שי

אישור יציאה מפולין

שלום אבי עלה בגל העלייה של סוף שנות השישים, בעת העלייה אולץ לוותר על אזרחותו הפולנית. כיום יש בידו אישור יציאה מפולין, אין בנמצא מסמכים נוספים. האם אמורה להיות בעיה לחדש את האזרחות. כמו כן האם ניתן להוציא אזרחות לי, בנו, בלבד. כלומר בלי שהוא יצטרך לחדש את האזרחות. מה העלות המוערכת של הפעולה? תודה שי

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום שי, ניתן להתגבר כיום על הויתור על האזרחות ולבטלו. יש לחדש את האזרחות של אביך ועל סמך אזרחותו, להוציא אזרחות עבורך. לבירור עלויות, נא פנה ליעוץ אישי.

שי

תודה על התגובה הזריזה והממצה