סיגל

דרכון פולני/ליטאי

ברצוני להוציא דרכון ליטאי סבתי ילידת 1920 בבוטרימוניס ליטא ולפי הרשיות בליטא נאמר כי תעודות לידה של הקהילה היהודית מהשנה הזו חסרים ככל הנראה נשרפו. האם יש תקדים כלשהו לגבי הבעיה שאי אפשר להביא תעודת לידה. בשנים מסויימות היה המקום תחת כיבוש פולני האם אפשר להוציא דרכון פולני?מה נידרש?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום, מי שנולד בשטחים שהיו בשליטת פולין ערב מלחמת העולם השניה, זכאי עקרונית לדרכון פולני. לגבי תעודת לידה, ניתן להיעזר לפעמים במסמכים עקיפים. תלוי במסמכים שמוצאים.