אריה

ביטוח נסיעות כאזרח

שלום רב אני בעל אזרחות פולנית תושב הארץ וברצוני לנסוע לפולין לתקופה קצרה האם אני מחויב לעשות ביטוח נסיעות לחול למרות שאני מחזיק באזרחות פולנית האם אני זכאי לקבל עזרה רפואית במקרה הצורך ככל אזרח פולני ? בברכה ובתודה מראש אריה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום אריה, כאזרח פולני אתה זכאי לטיפול רפואי, אולם השירותים הניתנים בפולין בסיסיים ביותר. מומלץ בכל מקרה לעשות ביטוח נסיעות הואיל והשירותים דרך הביטוח הרבה יותר טובים ומקיפים ולא לסמוך על מערכת הבריאות הפולנית.