אלירן

שלום רב ,סבתי נולדה בפולין ,בעלת דרכון פולני . אני יודע שאבי התעניין בזמנו בתהליך של הוצאת דרכון פולני . אני לא יודע האם הוגשה בקשה להוצאת דרכון פולני , לצערי אבי נפטר ולא הספיק להשלים את הוצאת הדרכון עקב המחלה הארורה ומאז לא שוחחנו על זה האם לאחר שסבתי ואבי לא בחיים האם עדיין יש סיכוי להוציא דרכון פולני ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום רב, עקרונית העובדה כי אביך וסבתך אינם בחיים אינה מונעת ממך להגיש בקשת אזרחות אם אתה עומד בקריטריונים להוצאת אזרחות פולנית. לבדיקת זכאותך, הנך מוזמן לפנות דרך ייעוץ אישי.