שלומי

סבא נולד בגרמניה - אזרחות פולנית

שלום רב, סבי מצד האם נולד בעיר דורטמונד בגרמניה בשנת 1931. הוריו היו אזרחים פולניים (ע"פ הרישומים בגרמניה - יש העתק של תעודת הלידה). המשפחה עלתה לארץ בשנת 1933 מגרמניה. האם ניתן ע"ס תעודת הלידה הגרמנית להגיש בקשה לאזרחות? ואם כן, אשמח לשמוע יותר על התהליך. תודה מראש, שלומי.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום, הזכאות לאזרחות פולנית תלויה בתאריך בו הוריו של סבך עזבו את פולין. אם הם עזבו אחרי שנת 1920 ( השנה בה נוסדה פולין) יש לכאורה זכאות לאזרחות פולנית.