גבי

ויזה לארה״ב

בעקבות פטור שקיים מהצורך לויזה לארה״ב למדינות רבות באיחוד האירופאי ( גם למדינות מהגוש המזרחי ) מחזיקי דרכון פולני אינם פטורים, האם ידוע לך על כוונות בזמן הנראה לעיין שגם פולין תיכלל בהסדר כזה של פטור כמו הונגריה, סלובקיה וכו׳? תודה!

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום, ידוע לי על מגעים ומו"מ לביטול הצורך בויזה לארה"ב למחזיקי דרכון פולני. אין צפי בינתיים למתי יבוטל הצורך בויזה. יש אפשרות לקבלת ויזת עבודה בהשקעה כספית מסויימת בארה"ב.