דניאל

קביעת תור להנפקת דרכון באתר השגרירות

היי, אני בעל אזרחות פולנית ויש ברשותי את כל המסמכים הדרושים להגשת בקשה לדרכון (תעודת לידה פולנית, אזרחות מקורית, טופס הנפקת PESEL וטופס בקשה לדרכון). הבנתי שמערכת זימון התורים נפתחת כל שלישי בשעה 8 בבוקר. ביום שלישי האחרון נכנסתי ולא הצלחתי לקבוע תור (ישבתי על האתר כבר מ 7:50 עד 8:15) והופיעה אותה הודעה כל הזמן: Lack of available dates to2015-07-31 איך המערכת עובדת? בשלישי הקרוב ייפתחו תורים חדשים או שעד סוף יולי אין אפשרות בכלל להיכנס למערכת? תודה, דניאל

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום דניאל, אכן הליך קביעת התורים לשגרירות הפולנית בארץ הינו הליך מורכב וקשה. משרדנו מציע שירות של קביעת תורים לשגרירות. במידה והנך מעוניין, אני מזמין אותך לעבור לייעוץ אישי ולהתעדכן בפרטים. בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג