דקלה

תעודת נישואין מוורשה לא קיימת

יש לנו רישומים פולניים שסבי נולד בפולין בשנת 1935 והיה אזרח פולני אבל.... תעודת הנישואין של הוריו לא קיימת שכן הם נישאו בוורשה ולאחר מספר רק של בדיקות ידוע לנו שהתעודה נשרפה\לא שרדה יש לנו הרבה מסמכים אחרים מגרמניה שאמא שלו רושמת שהיא אלמנתו של אביו שמת במלחמה וכן מסמכי חזרה לפולין בו היא מופיעה תחת השם משפחתה מהנישואין האם יש דרך לעקוף מכשול זה של ת. נישואין?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום, לפעמים ניתן להוכיח נישואין גם במסמכים עקיפים, תלוי במסמכים שבידכם ובמסמכים שימצאו בארכיונים בפולין. מומלץ גם לפנות לארכיון הצלב האדום בגרמניה ( ITS).