ייני

האם יש צורך בדרכון פולני לקטינים?

עמיחי שלום, לבעלי ולילדיי (שהם מתחת גיל 12 שנים) יש אזרחות פולנית לי אין אזרחות אבל יש לנו תעודת נישואין בפולנית. כעת אנו מעוניינים להוציא דרכון פולני עבור בעלי. אילו שרותים משרדך נותן בנושא?כיצד זה מקל על התהליך של הוצאת דרכון? תודה!

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום רב, משרדנו נותן שירות של הכנת כל המסמכים הדרושים לצורך הוצאת הדרכון- תעודת לידה פולנית, תעודת נישואין פולנית ותעודת שינוי שם וכן הכנת טפסי בקשה וקביעת תור לשגרירות. לפרטים נוספים נא לפנות דרך "יעוץ אישי".