נעם

יתרונות אזרחות פולנית זכאות ועלויות

בוקר טוב, לא מצאתי אפשרות של חיפוש בפורום אז אני מרכז את כל השאלות שיש לי: 1. סבא וסבתא שלי מצד אמא נולדו בפולין. סבי בשנת 1910, הוא לא שירת בצה״ל בשנת 1948-51 לפי מה שאמי יודעת והבנתי שזה משמעותי לתהליך. הוא ללא אזרחות פולנית להנחתי כי עלו לארץ לפני שהיה בן 18. בכל מקרה לא הוא ולא סבתי בחיים כיום. אז ראשית מוודא שיש כאן אפשרות וזכאות לארגן אזרחות למשפחתנו (איני ואני ואחיי) 2. מה העלויות של התהליך הזה ומה הוא דורש 3. מה היתרונות הספציפיים של אזרחות פולנית? הבנתי שלימודים חינם/בהנחה באירופה - האם יודע על זה פרטים קצת יתר ספציפיים? איפה כמה למה? הבנתי שיתרונות מיסוי - גם כאן האם יודע מעט יותר ספציפי? האם פנסיה? שאלות גדולות אני יודע - החלטה חשובה תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

נעם שלום, לצורך בדיקת זכאות ללא עלות ניתן לשלוח בקשה לייעוץ אישי. הצעות מחיר שניתנות הינן בהתאם למידת המורכבות שיש בכל תיק. על כן תחילה יש לבצע בדיקת זכאות ללא עלות היתרונות בהחזקת דרכון אירופאי במדינות האיחוד האירופאי: הטבות בשכר לימוד, הטבות בעסקי נדל"ן, הטבות ברכישת דירות, מעבר קל ומהיר בין מדינות, ועוד. ההטבות משתנות ממדינה למדינה ויש לבדוק זאת במדינה אליה הנך מעוניין להגיע. בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג