יעל

אזרחות פולנית

שלום, לסבא שלי יש אזרחות פולנית (הוא הוציא בארץ לפני מספר שנים). מה עליי לעשות כדי לקבל אזרחות גם? אני יודעת שאבי צריך להוציא כדי שאקבל, אך כיצד מתבצע התהליך? אילו מסמכים אני צריכה? הרי אני לא צריכה להוכיח זכאות אחרי שבא שלי עבר את התהליך ונמצא זכאי. אודה לתשובה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום יעל, בעיקרון את צריכה להמציא מסמכים ממשרד הפנים כגון תעודת לידה ותמצית רישום ממרשם האוכלוסין ומסמכים נוספים. לפרטים נוספים לגבי ההליך האישי שלך, את מוזמנת לפנות דרך "ייעוץ אישי"