ר

האתר לקביעת תור בשגרירות פולין

מהו האתר לקביעת תור בשגרירות פולין ומהו ההליך להוציא לילדי אזרחות כולם פחות מגיל 18 מה אני צריך להביא ואיך אני עושה את זה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום, מצ"ב קישור לאתר השגרירות. http://www.telawiw.msz.gov.pl/en/consular_information/paszport/online_passport_registration ישנה רשימה מסודרת של מסמכים שיש להמציא עבור הוצאת אזרחות פולנית לילדים, ניתן לשלוח הודעה בייעוץ אישי. בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג

רועי

האם זה שיש לי אזרחות אוטומטית יש לבניי אזרחות? ואני צריך להוציא להם רק דרכון?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

כעיקרון, כל ילד מתחת לגיל 12 שלהוריו אזרחות פולנית שמועברת מדור לדור זכאים באופן אוטמטי לקבלת אזרחות פולנית. מגיל 12 ואילך יש להוציא אזרחות פולנית עבורם על בסיס אזרחותם הפולנית של הוריהם (במצב תקין שבה האזרחות ניתנת להעברה מדור לדור הוצאת האזרחות הפולנית לילדים היא בין 3-4 חודשים). כמו כן יש להוציא עבורם גם דרכון. בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג