סטודנט בפולין

לעבוד מחוץ לפולין.

שלום אני סטודנט בפולין, בעל תעודת תושב(היתר זמני), כשעל התעודה רשום, שיש גישה לשוק העבודה. השאלה שלי, האם התעודה הנ"ל מאפשרת לי עבודה(בעיקר בחופשים), במדינות האיחוד האירופי, בדגש על מערב אירופה ובריטניה.

סטודנט בפולין

האם האישור עבודה לפולין, מאפשר לי לעבוד בשאר מדינות איחוד האירופי, ללא צורך בהגשת מסמכים ותהליכים בירוקרטיים במדינות אשר אני אגיע אליהם, ואני אוכל להתחיל אוטומטית כל עבודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום, ידוע כי כל המחזיק בדרכון פולני ניתנת לו האפשרות לעבוד גם בפולין וגם במדינות האיחוד האירופי. אם הנך בעל דרכון פולני יש לך האפשרות לכך. בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג

סטודנט בפולין

שמוגדרת כ-robyt czasowy והערה על התעודה: dostep do rynku pracy,(גישה לשוק העבודה) האם למיטב הבנתך, אני גם רשאי לעבוד בשאר המדינות האיחוד האירופי, ללא צורך בהיתרים נוספים? בתודה סטודנט מפולין