דן

שם האב בתעודת לידה שונה מהשם בתעודת הנישואין

שלום, אמי נולדה בלודז' בשנת 1954. בתעודת הלידה שלה מצוין שם האב כ-"KAROL" בעוד שבתעודת הנישואין של אביה, מצוין השם "SRUL". שם האם זהה בתעודת הלידה שלה ובתעודת הנישואין של אמה. בתעודת הלידה של אחותה, שנולדה ב-1950, שם האב הוא "SRUL" ולכן יש התאמה מלאה עם תעודת הנישואין של אביה. הבנתי שהפולנים מאד מקפידים על איות נכון של שמות ולכן זה מהווה בעיה. איך ניתן לפתור את הבעיה? האם למישהו הייתה בעיה דומה? תודה ויום טוב,

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום רב, אכן, שלטונות פולין עלולים להטיל ספק שמא לא מדובר באותו אדם. יש לתקן את תעודת הלידה וזאת על סמך בדיקת המסמכים האחרים שיש ברשותך. בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג