לי

אישור קצין העיר לעניין שירות בצה"ל לצורך קבלת אזרחות פולנית

שלום רב, קיבלתי לידי לאחרונה בהתאם לבקשתי, אישור מאת קצין העיר, באשר לשירותו הצבאי של סבי. באישור כתוב: "הנדון התייצב לשם רישום וקליטה למערך המילואים ביום 31.12.1950 ונמנה עם כוחות המילואים מתאריך זה ועד תאריך 31.10.1957. מבדיקה במאגרים הממוכנים והלא ממוכנים של צה"ל, עולה כי בין התאריכים 15.05.1948-19.01.1951 הנדון לא שירת בשירות מילואים פעיל בצה"ל"..... וכן" לא שירת בסוגי שירות נוספים בצה"ל מעבר למפורט באישור זה". האם נוסח האישור יעבור?, או שמא עלי להתעקש שינוסח אחרת? מעבר לכך אנו עומדים בדרישות האחרות. תודה על תשובתך.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום, ע"פ החוק הפולני, גבר שעלה ארצה לפני 19.1.1951 ונרשם\שירת בצה"ל בין 14.5.48-19.1.51 איבד אזרחותו הפולנית באופן אוטמטי. רשמת שסבך נרשם ונקלט למערך המילואים לפני 19.1.51 ולפיכך האישור אינו תקין, סבך איבד אזרחותו הפולנית.