עמית

אזרחות לבן החדש לי כבר יש

שלום, לי כבר יש אזרחות פולנית וגם לבני הגדולים, נולד לי בן נוסף וברצוני להוציא גם עבורו דרכון. האם יש הליך פשוט ? ההליך המקורי היה ארוך תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום, אכן זמן קבלת האזרחות עבור בנך אמור להיות קצר יותר מאשר תקופת ההמתנה כאשר הוצאת אזרחות עבורך. תחילה יש צורך באיסוף של מסמכים עבורו ואז ניתן להגיש בקשה לקבלת אזרחות עבורו. לקבלת רשימת המסמכים ופירוט התהליך דרך משרדי, ניתן לפנות בייעוץ אישי. בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג