תומר

אזרחות שאושרה לסבי ואבי, אבי רוצה להוציא דרכון פולני

שלום! האזרחות הפולנית אושררה לסבי ז"ל ולאבי, ועכשיו אבי רוצה להוציא דרכון מה הוא צרעך לעשות והאם הוא יכול להוציא עם המסמכים של האזרחות דרכון בשגרירות הפולנית בת"א אשמח לתשובה תומר

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום, על מנת להוציא דרכון פולני, לכל מבקש אמורים להיות מספר מסמכים מוכנים בפולנית: תעודת לידה, תעודת נישואין ותעודה המעידה על שינוי שם (במידה ויש צורך). כמו כן, עליו להחזיר גם בטופס בקשה לקבלת דרכון פולני. את המסמכים שצוינו לעיל עליו להגיש בשגרירות הפולנית על מנת שהם ינפיקו את הדרכון הפיזי. ניתן לבקש הנפקת המסמכים הללו גם בשגרירות הפולנית בארץ עם הצגת תעודת האזרחות הפולנית שלו. בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג