הילה

הארכת תוקף לדרכון פולני לקטין

יש לשני ילדי דרכון פולני (בני 14.5 ו17 ), נגמר תוקף הדרכון , מה צריך לעשות ע"מ להאריך אותו ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום, ניתן לקבוע תור באתר השגרירות. אנו מציעים שירות לקביעת תורים לשגרירות הכרוכה בתשלום. באם הנך מעוניינת, יש לפנות בייעוץ אישי. בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג

הילה

ידוע לך מה צריך להביא ע"מ לחדש את הדרכון?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום, עד כמה שידוע לי, בנוסף לדרכון הפולני עצמו יש להצטייד ב2 תמונות פספורט, כסף מזומן לתשלום אגרה, תעודת אזרחות פולנית וכן דרכון ישראלי. בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג