רומן

זכות לאזרחות פולנית ליליד פולין

נולדתי בפולין. עליתי לישראל בשנת 1962. ברשותי תעודת הלידה שלי ותעודת הנישואין של ההורים. האם מגיעה לי אזרחות פולנית באופן אוטומטי ? אם לא, מה עלי לעשות על מנת לקבל את האזרחות ? תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום, באיזו שנה נולדת בפולין והיכן? האם עלית מפולין או ממדינה אחרת? ישנם מספר נקודות אותם יש לברר טרם תשובה מדוייקת. לבדיקת זכאות ללא עלות ניתן לפנות בייעוץ אישי. בברכה עו"ד עמיחי זילברברג

קציר ראובן רומן

נולדתי בשנת 1953. עליתי לישראל מפולין.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום אם כך, יש לך זכאות לאזרחות פולנית. עלייך להגיש בקשה לרשויות פולין לקבלת אזרחות פולנית. לבירורים ופרטים נוספים ניתן לפנות בייעוץ אישי. בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג

קציר ראובן רומן

נולדתי בעיר Wroclaw