אפי

אזרחות פולנית / דרכון פולני

שלום התחלתי וסיימתי תהליך של הוצאת אזרחות פולנית לי ול 2 ילדי. המסמכים הופקו וכרגע יש לנו תעודות אזרחות. אני מעוניין להמשיך בהפקת דרכון פולני לאחד הילדים. שאלה- האם לא די באזרחות פולנית כאישור לעבוד באיחוד האירופי? מה נונתנת תעודת האזרחות? מה נותן הדרכון הפולני? כמה עולה הפקת דרכון כזה אצל עורך דין מומחה לנושא כמוך? תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום, האזרחות הפולנית משמעה שהאדם הינו אזרח פולין ומוטלות עליו החובות והזכויות במידה ויתגורר שם. הדרכון הפולני הוא שמקנה לבעליו את מגוון ההטבות במדינות האיחוד האירופי בתחומים שונים: לימודים, עבודה, נדל"ן, מעבר חופשי בין גבולות ועוד. לצורך קבלת הצעת מחיר ניתן לפנות בייעוץ אישי. בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג.