אבי

אזרחות פולנית לאישתי והילדים

קיבלתי אזרחות פולנית , האם אני יכול לקבל מיידית לילדים ולאישתי גם כן? האם זה מסובך או שזה פשוט אוטומטי ללא ביוקרטיה ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

אבי שלום, בהנחה שהאזרחות שקיבלת תקפה ומאושרת וניתנת להעברה לצאצאים ההליך עצמו הינו פשוט אך בהחלט כרוך בבירוקרטיה. יש להגיש בקשה לקבלת אזרחות פולנית לכל ילד, יש להמציא מס' מסמכים ממשרד הפנים. אורך התהליך 3-4 חודשים. לתשומת ליבך, אזרחות פולנית עוברת מדור לדור ולא בין בני זוג, אשתך לא זכאית.

עודד

פנה אליו דרך- http://www.facebook.com/Polishpassportck